יום ראשון, 1 ביולי 2012

ברוסקטה הפוכה


תאריך: 12\6\30
שעה: 19:30
מיקום:  סלון

הייתי בסלון וצפיתי בטלוויזיה [שני גברים וחצי]לפתע נהייתי רעב אז הלכתי למטבח לבדוק אם יש מוצרים מהם אפשר להכין משהו טעים

שעה:19:35
מיקום: מטבח

חיפשתי מה להכין [לא מצאתי] ואז צץ לי רעיון :  להכין ברוסקטות הפוכות, מה שאומר שבמקום לחם של אתמול [מכיוון שברוסקטות עושים מלחם לא  טרי]
 להשתמש  בעוף פטריות וין לבן של אתמול  - פה הקישור אליו 
 שטפתי ידיים (עם סבון ומים]
 לקחתי חמש פרוסות לחם


אני לקחתי לחם קל אבל יכולים גם בגט


וחתכתי אותם לריבועים  [בלי הקשה]
הם לא חייבים להיות שווים


ואז לקחתי את מחבת הברזל  שמתי אותו אל הגז [ להבת טורבו]

ושמתי  את העוף שנישאר מאתמול  על הפלטה החמה והפכתי כל 3דקות
למי שאין בגז טורבו יכול לשים על אש רגילה [אבל הכי חמה]

באותה זמן חתכתי עגבניה לריבועים קטנים ודקים\בצל סגול ושמתי גם עלי ביבי




ואז תיבלתי אותם ב מלח גס פלפל וקצת שמן זית

אחרי זה שמתי את ריבועי הלחם על הפלטה והפכתי כל חצי דקה [רק  פעם 1]
העוף לא חייב להיות חם



הוצאתי את העוף ושמתי אותה על קרש החיתוך



וחתכתי אותה לריבועים
הם לא חייב להיות שווים

אחרי דקה כיביתי את הגז ומרחתי על הברוסקטות ממרח זיתים



אחרי זה שמתי על הברוסקטות את העוף החתוך


ואז שמתי את הירקות על הרוסקטות
ואז שמתי את הברוסקטות מסודרות על צלחת      

                             


יכולים במקום סכום לשים קיסם בכל ברוסקטה

בתאבון
היה מאוד טעים

טיפ יומי : אפשר להכין ברוסקטות כמעט מכל דבר שיש בבית... 


שעה : 21:00
מיקום : מטבח
משרה שעועית בקערת מיים עבור המתכון של מחר




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה