תאריך: 12\6\30
שעה: 9:35 בבוקר
מיקום: מטבח
היום ( יום שבת -היום הראשון לחופש הגדול) בבוקר הייתי רעב ולא היה לי כוח להכין ארוחה גדולה ,אז הכנתי הומלט עם בזיליקום טרי מהגינה, פטריות [שמפיניון] חתוכת דק, בצל ירוק חתוך לעיגולים, בצל סגול חתוך דק וגבינת קוטג'
הוצאתי מחבת שמתי במחבת שמן זית ושמתי על האש [ביננוית]
ערבבתי את כל הירקות ביחד במשך 2 דקות בערך
ובאותה זמן טרפתי ביצה
כשהירקות היו מטוגנים הוספתי את הביצה הטרופה למחבת
כשצד אחד היה מוכן הבנתי שהמחבת גדולה מדי ואני לא אוכל להפוך את החביתה ואחרי שניסיתי מלא פעמים התיאשתי ופשוט חתכתי את כל החביתה לריבועים קטנים ואז טיגנתי את זה
טיפ יומי:כדי לעשות הומלט מאוד טעים כדי לגלגל אותו בסוף אם גבינה לבנה או קוטג' ויכולים לשים סלמון מעושן
תוספות מומלצת:
ממרח זיתים
מוצרלה
פטריות
בזיליקום
זיתים
עגבניות [ממש בסוף.... אבל אל המחבת]
פלפל אדום
פרמזנו
בצל ירוק, סגול ורגיל
ממרח עגבניות
ממרח פסטו
ונקניק פסטרמה
שעה: 9:35 בבוקר
מיקום: מטבח
היום ( יום שבת -היום הראשון לחופש הגדול) בבוקר הייתי רעב ולא היה לי כוח להכין ארוחה גדולה ,אז הכנתי הומלט עם בזיליקום טרי מהגינה, פטריות [שמפיניון] חתוכת דק, בצל ירוק חתוך לעיגולים, בצל סגול חתוך דק וגבינת קוטג'
![]() |
בצל ירוק\סגול, בזיליקום ופטריות |
הוצאתי מחבת שמתי במחבת שמן זית ושמתי על האש [ביננוית]
ערבבתי את כל הירקות ביחד במשך 2 דקות בערך
![]() |
לערבב |
ובאותה זמן טרפתי ביצה
כשהירקות היו מטוגנים הוספתי את הביצה הטרופה למחבת
![]() |
הירקות עם הביצה |
![]() |
וזה יצאה מאוד טעים |
טיפ יומי:כדי לעשות הומלט מאוד טעים כדי לגלגל אותו בסוף אם גבינה לבנה או קוטג' ויכולים לשים סלמון מעושן
תוספות מומלצת:
ממרח זיתים
מוצרלה
פטריות
בזיליקום
זיתים
עגבניות [ממש בסוף.... אבל אל המחבת]
פלפל אדום
פרמזנו
בצל ירוק, סגול ורגיל
ממרח עגבניות
ממרח פסטו
ונקניק פסטרמה
נשמע פשוט וטעים -יאמי יאמי
השבמחקלמה לי אתה לא יכול להכין דברים כאלה טעימים ?????
השבמחק